Prenosnik, pred katerim trepeta vsa konkurenca

Pred nakupom prenosnika je pogosto edina ovira prepričanje, da kompaktni računalniki preprosto ne morejo zagotoviti zmogljivosti, ki je lastna velikim namiznim računalnikom. A to ni res. Prenosni računalnik mora resda sklepati nekatere kompromise, a tudi v mobilnem ohišju se lahko skriva prava zverina. To dokazuje ASUS ROG, prenosnik, pisan na kožo najzahtevnejšim igričarjem.

ASUS ROG prenosnik ne bo pustil na cedilu niti tistih, ki so vajeni povsem brezhibne akcije na velikih računalniških zaslonih. Ohišje tega računalnika sicer že na prvi pogled izdaja, da se v njem utegne skrivati presenetljivo zmogljiva konfiguracija – za razliko od običajnega prenosnika dolgočasnega izgleda ima ASUS ROG agresivne poteze in razgibano ohišje, ki je zaradi neverjetne zmogljivosti vgrajenih komponent kakopak nekoliko zajetnejše. Bogato obdarjen ASUS ROG prenosnik lahko tehta tudi preko 4 kg, kar pa ni nič presenetljivega, če omenimo, da se ponaša s FullHD zaslonom diagonale 17,3 palcev, Intel Core i7 procesorjem šeste generacije in vrhunsko grafično kartico nVidia GeForce GTX980M! Takšen prenosni računalnik vsekakor ne bo peresno lahek in neverjetno tanek, bo pa zagotavljal odlično gamersko izkušnjo kjerkoli in kadarkoli.

Če želite uživati v brezkompromisni zmogljivosti, a ne želite ostati prikovani na enem mestu, je ASUS ROG prenosnik gotovo prava izbira. Ta linija je namreč nepremagljiva med igričarskimi prenosniki, zahvaljujoč vrhunskim komponentam pa bo tak prenosni računalnik ugodil tudi potrebam nekaterih drugih zahtevnih uporabnikov. Z nekoliko zajetnejšim paketom se je treba pač sprijazniti, prav tako je treba sprejeti nekoliko višjo ceno, ki ne uide vrhunskim igričarskim prenosnikom.