Razvoj duhovne in čustvene inteligence

Duhovna inteligenca in čustvena inteligenca sta dva pojma, ki ju marsikdo v podrobnosti ne pozna, hkrati pa sta pomembna za vsakega človeka. Vsak, ki se ukvarja s psihologijo, delom z ljudmi, ali ga to področje zanima, bo prej ali slej naletel na pojem duhovne in čustvene inteligence ter pomena le tega. Duhovna in čustvena inteligenca sta pomembni v odnosu samega do sebe, do drugih in do sveta okoli nas. Lahko bi rekli, da sta pomembni tako za osebni razvoj, kot tudi v primeru vodenja in prodaje.

Čustvena inteligenca je vsekakor nekaj, kar potrebuje dober vodja in konec koncev tudi dober prodajalec. Skupek obeh omenjenih inteligenc pa nas naredi celotna bitja, seveda v skladu tudi z drugimi stebri inteligence.

V kolikor bi vas zanimalo več znanja ali kakšen trening na področju čustvene in /ali duhovne inteligence, potem vam na tem mestu vsekakor priporočam, da prebrskate ponudbo tovrstnih storitev na našem trgu. Že zdaj vam povem, da lahko najdete kar nekaj različnih ponudnikov, ki se ukvarjajo s prodajo storitev na področju čustvene in duhovne inteligence, ena izmed njih pa je zagotovo Mojca Balanč.

Mojca je strokovnjakinja na področju duhovne in čustvene inteligence ter še marsikatere druge teme in v okviru svojih storitev nudi razne treninge in izobraževanja za podjetja ter posameznike. Na njeni spletni strani lahko najdete opis in ponudbo storitev ter preverite cene in jo pokličete, v kolikor bi vas zanimale dodatne podrobnosti glede ponujenih storitev. Verjamem, da bodo tudi vas storitve na področju duhovne in čustvene inteligence obogatila in da svoje odločitve ne boste obžalovali.