Kako muira puama in mehiški divji jam pomagata pri spolnosti?

Vas zanima, kako lahko s pomočjo določenih prehranskih dopolnil pridete do boljše spolne vzdržljivosti? Ste morda že preverjali določene sestavine, ki vam lahko na področju spolnosti pomagajo in ste morda naleteli na mehiški divji jam, muira puamo ali podobne zadeve? Potem nadaljujte z branjem, saj vam želim na hitro obrazložiti, kako lahko sestavine, kot so muira puama in mehiški divji jam prispevata h kvalitetnejši spolnosti.

Muira puama je sicer drevo, ki izvira iz Amazonije in katerih listi ter korenine se uporabljajo v zdravilne namene. Muira puama se uporablja predvsem ravno za zdravljenje različnih spolnih težav, virusnih obolenj, motenj na področju nevrologije in mišic, zmanjševanje stresa ter odpravljanje utrujenosti. Gre za zadevo, ki je prepoznana predvsem po sposobnosti izboljšanja libida pri moških in ženskah, tako da je muira puama definitivno nekaj, kar bi morali tudi vi zaužiti, če želite izboljšati svojo spolno moč.

Kaj pa mehiški divji jam?

Mehiški divji jam je v vedno večji uporabi, saj je osveščenost o uporabi naravnih zelišč vedno višja. Ekstrakt mehiškega divjega jama se uporablja pri različnih vrstah vnetij, osteoporozi, mišičnih krčih, pri utrujenosti, astmi, menstruacijskih težavah, pomanjkanju libida in tako dalje. Pripravki iz mehiškega divjega jama naj bi tudi preprečevali spontan splav, saj ta ekstrakt sprošča maternico in pomirja živce.

V kolikor bi tudi vas zanimalo, kje lahko kupite prehranska dopolnila z vsebnostjo muira puama in mehiški divji jam, potem vam priporočam, da obiščete spletno trgovino Man-up in preverite njihovo ponudbo artiklov za večjo spolno moč.