Soteskanje, kajakaštvo in rafting za vsakogar

Morda tudi vas mika, da bi se v tem letu odpravili na soteskanje, kajakaštvo ali pa morda rafting? Vam je všeč Bled in njegova okolica? Potem boste zagotovo veseli, da se lahko omenjenih aktivnosti udeležite ravno na tej priljubljeni destinaciji. Ponudnikov, ki tekom naše države nudijo tovrstne aktivnosti je vsekakor več, tako da se vam splača preveriti različne ponudbe soteskanja, kajakaštva in raftinga, a najprej poglejmo na hitro, kaj točno te aktivnosti so – za vse tiste, ki ne veste, kaj bi si pod temi tremi pojmi predstavljali.

Soteskanje je zagotovo ena izmed adrenalinskih izkušenj, saj gre za odkrivanje in sledenje kristalno čisti vodi po poteh različne strmine. Gre za večurno (približno tri ure) izkušnjo, ki v odkrivanju tega novega sveta vključuje vse od skakanja do plavanja in celo drsenja po, recimo temu, naravnih toboganih.

Kajakaštvo je namenjeno predvsem za tiste, ki ste radi samostojni ob raziskovanju prelepih rek in potokov. Pri ponudniku si boste lahko izposodili opremo, poleg tega pa si izbrali tudi vodnika, če želite voden ogled. Zagotovo zabavna izkušnja.

Rafting je aktivnosti, ki združi pustolovščino s čudovito naravo. Gre za skupinsko aktivnost, kjer izkušeni vodniki popeljejo po poteh z zabavo.

Če torej tudi vas zanimajo tovrstne adrenalinske oziroma vodne aktivnosti, potem vam toplo priporočam, da med drugim preverite ponudnika Eco River Camp, ki ima zares pestro ponudbo aktivnosti in tudi nastanitev, v kolikor želite svoj izlet podaljšati za več dni. Ne odlašajte več in si tudi vi zagotovite kar najbolj aktiven dopust.