Filozofija zobozdravstvenega centra Babit

Obisk pri zobozdravniku za marsikoga med vami še zdaleč ni prijetno opravilo. A če si izberete sebi primernega zobarja, je stvar povsem drugačna. Zobozdravnik mora biti seveda v prvi vrsti izkušen strokovnjak, obenem je pomembno, da se z njim dobro ujamete. Pri nas je veliko priznanih zobozdravstvenih centrov, kjer lahko poleg izkušenih strokovnjakov za zobe in ustno votlino najdete izjemno prijazna ter dostopne osebe. Med njimi je tudi zobozdravstveni center Babit, za katerega ste verjetno že uspeli slišati. Če ne, pa je čas, da spoznate delovanje in filozofijo tega podjetja.

Ime podjetja je povezano z enim od indijskih narečij. V njem namreč izraz pomeni hiša odprtih vrat oziroma mesto ali prostor, kjer so se sestajali popotniki ter trgovci, ki so prepotovali širni svet. Zelo pomenljivo, kajne? V imenu pa je skrita tudi sama filozofija zobozdravstvenega centra Babit.

Hiša odprtih vrat, kjer se zbirajo ljudje z različnimi znanji

Babit je torej hiša odprtih vrat, kjer se zbirajo osebe z najrazličnejšimi strokovnimi znanji pa tudi s svojimi pisanimi zgodbami življenja. Ob srečanju si med seboj delijo vizijo in jo z novimi zamislimi ter entuziazmom še bolj plemenitijo.

V hiši odprtih vrat Babit med drugim zobozdravnikom ponujajo izobraževanja in medsebojno menjavanje izkušenj. K njim prihajajo ljudje, ki imajo veliko povedati, prav tako tisti, ki so pripravljeni druge poslušati oziroma želijo slišati. Zobozdravniki v njihovem centru niso samo veliki izkušeni strokovnjaki, temveč v prvi vrsti prijazni in odprti ljudje, ki znajo dobro prisluhniti sočloveku. Z veseljem opravljajo svoje delo.

Pacienti, ki se radi vračajo k zobozdravniku

Pacient, ki se rad vrača k zobozdravniku, si je zagotovo izbral pravi zobozdravstveni center. Glede na filozofijo, ki jo goji Babit, ni prav nič čudnega, da se k njim zelo radi vračajo prav vsi pacienti. Mnogi tja zahajajo že dolga leta in s strokovnjaki so postali pravi prijatelji. Zobozdravniki so spoznali družine svojih pacientov, k njim torej prihajajo nove generacije. Vedo namreč, da se na njihove zobozdravnike lahko vedno zanesejo. Skrb za svoje zobe tako prepustijo najboljšim.

Obstajajo številni razlogi, zakaj obiskati zobozdravstveni center Babit ali pa kar njihovo spletno stran babit.si. Odlična novica je ta, da naročanje na zobozdravstveni pregled poteka brez čakalnih vrst, kar je za sodobnega pacienta ključnega pomena. Če imate težave z zobmi ali ne, v obeh primerih so na voljo.

Hiša s tradicijo

Babit je na trgu prisoten že skorajda tri desetletja, torej velja za hišo s tradicijo. Še zdaleč pa ne samo to: na eni lokaciji lahko najdete vse splošne ter specialistične zobozdravstvene storitve. Na voljo je najbolj sodobna moderna oprema za diagnostiko ter za zdravljenje zobozdravstvenih težav. Zadovoljstvo strank pa je zagotovo ena od največjih nagrad pa tudi jamstvo, da se lahko v hišo odprtih vrat vračate z veseljem.

Storitve Babit

Zobozdravstveni center Babit ponuja splošne ter specialistične zobozdravstvene storitve:

  • splošno zobozdravstvo,
  • parodontologija,
  • ortodontija,
  • protetika,
  • otroško zobozdravstvo,
  • implantologija,
  • ustna higiena,
  • rentgensko slikanje,
  • oralna kirurgija,
  • zobotehnični laboratorij,

Na vse omenjene storitve se lahko naročite kar na Babit spletni strani, kjer lahko o zobozdravstvenem centru izveste še mnogo več.