Degustacija slovenskih piv v manjših pivovarnah

Ste tudi vi že razmišljali o tem, da bi si kdaj ogledali pridelavo kraft piv? Vas je že od nekdaj mikalo, da bi se udeležili kakšnega vodenega ogleda po kateri izmed manjših ali večjih pivovarn? Potem vam vsekakor priporočam, da ne odlašate več in se tudi vi udeležite katerega izmed vodenih ogledov po kraft pivovarnah in preizkusite tudi odlična kraft piva.

Kje se lahko udeležite degustacije slovenskih piv?

Mest, kjer ste lahko deležni degustacije raznih slovenskih piv je seveda več. Preko spletnega brskalnika lahko najdete nabor manjših pivovarn, ki se ukvarjajo s pridelavo kraft piv in vam nudijo tudi degustacijo teh piv. Voden ogled po pivovarni je odlična priložnost, da se spoznate s procesom in pridobite osnovni vpogled v to, kako se prideluje vaša ljuba pijača.

Na spletnih straneh pivovarn boste zagotovo našli več informacij glede vodenih ogledov ter informacije o kraft pivih, ki jih pivovarna prideluje. Predlagam vam, da se obrnete na kontakt na izbrani spletni strani in tako poskrbite tudi za rezervacijo želenega termina za degustacijo.

Degustacija slovenskih piv v manjših pivovarnah je sicer vsekakor dogodek, ki je odlična možnost za druženje s prijatelji ob kateri izmed posebnih priložnostih ali pa celo v namen team buildinga za vašo ekipo. Ne odlašajte več in si tudi vi zagotovite termin za voden ogled po kakšni izmed slovenskih pivovarn ter razvajajte svoje brbončice s prefinjenimi in posebnimi okusi piv, kot jih do sedaj še niste pili. Delite to prijetno izkušnjo s svojimi prijatelji ali sodelavci ter doživite lepo in posebno izkušnjo.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!