Kaj je protipoplavna zaščita IBS?

Če se zanimate za to, kako bi svoj dom zaščitili pred poplavami, potem ste gotovo v spletni brskalnik že vtipkali ključno besedno zvezo »protipoplavna zaščita« in našli kar nekaj informacij o le te. Imamo nekaj različnih protipoplavnih zaščit in tu vam želim na hitro predstaviti, kaj se skriva pod protipoplavno zaščito IBS.

Protipoplavna zaščita IBS je lamelna zaščita, ki je namenjena zaščiti celotnih ogroženih območij ali pa le objektov na teh istih območjih. Patentiran sistem za zaščito, protipoplavna zaščita IBS, bo preprečil vdor vode. Gre za protipoplavno zaščito, ki jo odlikuje enostavna namestitev, kar vam ne bo kravžljalo živcev, da je ne bi namestili ob vsaki neugodni vremenski napovedi. Strokovnjaki sicer poskrbijo za vse, kar se tiče prve postavitve protipoplavne zaščite IBS, vaša naloga je le, da po tej končani prvi postavitvi postavite lamele v pripravljena ležišča in nato bo vaš dom ali določeno območje varno pred poplavno vodo.

Kaj je torej tisto, zaradi česar bi se tudi vi odločili za protipoplavno zaščito IBS?

  • Hitra, enostavna namestitev
  • Popolnoma tesnilni sistem
  • Zaščita pred poplavne vode do višine šestih metrov
  • Prilagoditev sistema vašemu objektu/območju/odprtinam na objektu
  • Enostavnost postavitve protipoplavne zaščite
  • Spoj zaščitnih polj z vmesnimi stebri v poljubno dolžino.

Napočil je torej čas, da nekoliko bolj resno preverite protipoplavne zaščite, kontaktirate strokovnjake in jih povprašate o vsem, kar vas še zanima ter si čim prej zagotovite kvalitetno protipoplavno zaščito. Poleg zaščite IBS priporočamo še nepovratni ventil za kanalizacijo.

Naj bo tudi vaš dom in vaša okolica ustrezno zaščitena pred škodljivo poplavno vodo.